19 coll

 

 

Amnesty Walcheren zoekt collectanten (m/v)!

 

Wij zoeken niet alleen collectanten (m/v), maar net zo goed wijkhoofden en collecte-coördinatoren om alles rond onze jaarlijkse collecte in goede banen te leiden.

 

Amnesty is namelijk onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen nemen we voor onze acties en ons onderzoek geen geld aan van overheden of van politieke of religieuze groeperingen.


Daarom is de collecte zo belangrijk voor Amnesty.

 

O.a. door vergrijzing, verhuizing en andere persoonlijke omstandigheden is het aantal collectanten op Walcheren de laatste jaren geslonken. Sterker nog, in het merendeel van de 21 woonkernen die ons voormalig eiland rijk is, werd in 2016, 2017, 2018 en 2019 helemaal niet (meer) gecollecteerd. En in de plaatsen waar dat nog wel gebeurde, zoals bijvoorbeeld in Middelburg en in Vlissingen, werden lang niet alle wijken of buurten bediend. Daar willen we graag verandering in brengen!

 

Daarom zoeken we o.a. (extra) collectanten voor Arnemuiden, Biggekerke, Koudekerke, Middelburg, Nieuw- en Sint Joosland, Oostkapelle, Oost-Souburg, Serooskerke, Sint-Laurens, Veere (stad) en Zoutelande. U kunt zelf bepalen in welke plaats u wilt collecteren en hoeveel tijd u daar voor vrij wilt maken.

 

Helpt u mee?

 

Dat kan op meerdere manieren:

 

Word collectant

Als collectant kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u wilt investeren. U kunt zelf bepalen in welke plaats u wilt collecteren en hoeveel tijd u daar voor vrij wilt maken.

 

Wilt u meer informatie? Die vindt u op onze pagina voor collectanten

 

Wilt u zich aanmelden als collectant? Op onze pagina Contact vindt u de contactgegevens van alle collecte-coördinatoren op Walcheren.

 

Word collecte-coördinator of wijkhoofd

Wilt u liever niet zelf collecteren, maar wel meehelpen met de collecte? Dat kan ook!

 

We zoeken elk jaar organisatoren (collecte-coördinatoren en wijkhoofden) die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. U verdeelt de straten, belt de collectanten om afspraken te maken over de collectebus, telt en stort het opgehaalde geld en u heeft enkele administratieve taken.

 

Meer informatie over deze taken vindt u op de pagina voor collecte-coördinatoren.

 

En op deze links vindt u nog meer informatie over het werk van de coördinatoren en van de wijkhoofden.

 

Of meld u (op dezelfde pagina's) direct aan als coördinator of als wijkhoofd!


Wij zoeken op dit moment o.a. collecte-coördinatoren of wijkhoofden voor Biggekerke, Grijpskerke, Oostkapelle, Serooskerke (W) en Zoutelande.